Termeni si conditii imobiliare-online, anunturi si oferte imobiliare

Termeni si conditii


 • www.imobiliare-online.ro (numit in continuare si Portalul)este un produs realizat si oferit de S.C. NETVision System S.R.L.
  NETVision System este proprietarul acestui Portal
  Ne rezervam dreptul de a modifica sau indeparta la libera alegere portiuni din 'Termeni si Conditii'
 • Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi portalul. Este posibil sa utilizati portalul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele, adresa de e-mail, adresa fizica, numere de telefon, etc. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. In plus fata de informatiile personale , sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit portalul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile oferite.
 • Informatiile personale pe care vizitatorii le prezinta in portal sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate in afara de cazul in care noi dezvaluim/publicam alte utilizari in acesti 'Termeni si Conditii'. Copii ale corespondentei trimise de pe portal, care ar putea contine informatii personale, sunt stocate ca arhive doar pentru pastrare si back-up. Trebuie sa fiti constient de faptul ca furnizarea prin portalul nostru a acestor informatii unui agent imobiliar va avea drept urmare ca informatiile sunt transferate agentului imobiliar si vor fi aliniate obligatiilor de securitate ale agentului imobiliar, iar acestea ar putea sa nu corespunda cu acesti 'Termeni si Conditii'.
 • Ne rezervam dreptul de a va trimite, din cand in cand, date importante ce privesc www.imobiliare-online.ro sau alte aplicatii administrate/realizate de NETVision System.
 • Informatiile din portal(anunturi,oferte,detalii agentie, detalii particular,mesaje angajare, mesaje de contact, fotografii,etc) sunt responsabilitatea celor care le-au postat, in nici un caz nu sunt responsabilitatea firmei NETVision System.
 • In cazul in care informatiile din portal ofenseaza in vreun fel, sau incalca vreo lege in vigoare din Romania, firma NETVision System nu isi asuma responsabilitatea.
 • Cei care utilizeaza acest portal sunt obligati sa furnizeze date adevarate, exacte si complete despre ei, asa cum este cerut prin formularul de inregistrare in portal .
 • Daca furnizati date incomplete, neadecvate, neadevarate sau false, NETVision System isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv contul dumneavoastra si sa refuze incercarile ulterioare de a folosi din nou serviciile noastre.
 • Ne rezervam dreptul de a sterge fara nici un preaviz acele oferte / anunturi sau orice alte informatii , inclusiv conturi ale agentiilor sau particularilor, (sub forma de text sau grafice-imagini, banere) care apar in portal si contin texte sau fotografii indecente, vulgare, care incita la violenta sau contin orice informatii care nu sunt in concordanta cu legislatia in vigoare din Romania sau cu acesti 'Termeni si Conditii'
 • Ne rezervam dreptul de a bloca/sterge temporar sau permanent, fara nici un preaviz, acele oferte / anunturi sau orice alte informatii, inclusiv conturi ale agentiilor sau particularilor, inclusiv site-urile din cadrul pachetelor oferite de noi(exemplu: site-ul pentru contul Profesional sau pt. cel Exclusiv) pentru cei care nu au platit sau au intarziat nejusticat de mult efectuarea platii (peste 30 zile calendaristice) pentru serviciile pe care firma noastra le ofera.
 • Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni si de consecintele pe care acestea le au , in ceea ce priveste publicarea materialelor in portal, si pe care le puneti la dispozitie si le expuneti public prin intermediul portalului . Ca utilizator al portalului va obligati a nu :
  - Publica materiale cu drept de autor daca nu sunteti autorul sau nu aveti permisiunea acestuia de a publica.
  - Publica imagini sau texte explicit sexuale.
  - Publica materiale defaimatoare, rauvoitoare, obscene, de amenintare.
  - Publica materiale cu continut informatic menit atacurilor informatice (virusi, viermi, troieni, alte programme)
  - Publica materiale pentru care nu aveti dreptul la transmitere.
  - Publica, transmite, incarca, difuza, materiale promotionale , orice tip de publicitate.
  - Folosi datele publice ale agentiilor din acest portal pentru a trimite spam (mail nesolicitat).
  - Crea mai multe conturi care se aseamana sau care au acelasi continut in cadrul portalului
  - Publica materiale care au continut explicit privind violenta fizica sau verbala sau alte acte de cruzime, materiale care se refera la utilizarea , fabricarea, comercializarea armamentului sau drogurilor.
  - Transmite informatii confidentiale unei terte parti.
  - Leza interesele altor persoane fizice/juridice

 • Vom face toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor personale din acest portal. Dar , trebuie mentionat, ca nu exista securitate 100% pe nici un server de pe glob. Specialistii nostri au dovedit in timp ca pot face fata situatiior dificile, iar standardul de securitate din acest portal incercam sa-l mentinem la cele mai inalte cote.
 • Indicam celor care folosesc acest portal sa-l foloseasca in mod onest , adaugand/modificand informatii referitoare exclusiv la tematica acestuia (domeniul imobiliar).

 • Speram ca acest portal sa se dovedeasca un instrument util pentru succesul dvs. in afaceri imobiliare.


Cauta ofertele imobiliare din

Proiecte imobiliare in Romania

Vezi toate proiectele imobiliare din site

Newsletter


   E-mail

   Fii informat ! Inscrie-te la Newsletter !

Apartamente Cosmopolis

cosmopolis.ro

Superoferta luniiUltimele 3 agentii inscrise

 1. Persopolis
 2. Belmondo imob
 3. S.C Arcada Euro S.R.L

» vezi Catalog Agentii

Informatii utile

Curs valutar

1 EURO = 4.6589 RON

1 USD = 0.1528 RON

Valabil astazi 15.07.2018


» Mai multe valute

» Convertor valutar

» Curs valutar banciMarketOnline
Terenuri-online.net Vanzare terenuri Romania   Birouri-online.net Vanzare inchiriere spatii birouri comerciale si industriale   Apartamente-online.net Vanzare inchiriere apartamente garsoniere case-vile